недеља, 6. април 2008.

Kako da usne izgledaju punije

Postoji stotinu načina kako da vaše usne postanu punije. Inekcija kolagena kao najdrastičniji način, ima toliko drugih načina kao novi karmini sa sastojcima koji ih pumpaju. Ilis e lepo oslonite na stare proverene metode koje čine da imate seksi pune usne.

Prvenstveno obratite pažnju na negu. Karmin dobro stoji samo na onima koje su meke i negovane. Balzam preko ruža je još jedan način da ih učinite glatkim.
Olovku koristite pažljivo. Kada ocrtavate usne, uradite to po najširem rubu ali nemojte od sebe stvarati klovna. Olovka mora uvek biti zašiljena, a crtanje počnite of sredine gornje usne. Da pojačate efekat, malo osenčite ivicu. Usne će olovka učiniti vizuelno većim, em će sprečiti razmazivanje koje deluje tako neuredno. I ne koristite olovku umesto karmina, ne deluje lepo čak ni ako stavite balsam preko nje, obično se neravnomerno nanese i skuplja u boricama, pa usne deluju otrcano.
Od svih ruževa mat najduže opstaje na licu. Ali s druge strane mat karmini deluju kao da su vam se usta osušila. Ruževi sa sjajem čine usne većim. Ali što je više vlage, ruž će se više razmazivati.
Balzam birajte tako što će biti multifunkcionalan - ne samo da neguje, već i štiti od sunca, savetuje Sher Maten za Active Beauty.

Preuzeto sa: Ekstravaganca (1.4.2008)